inspireren en netwerken

Iedere dag creëren bedrijven, overheden en particulieren grote hoeveelheden gegevens – tot wel ruim 2,5 quintiljoen bytes per dag. 90% van alle data is de laatste twee jaar gecreëerd. Wie met Big Data aan het werk is, ontdekt iedere dag nieuwe mogelijkheden. Big data biedt een groot potentieel aan strategische informatie en kansen.

Van Bytes naar Business case. Big Data verandert de manier van leven en werken. Wat kan je ermee en hoe ga je ermee om? Ontdek het op Data Donderdag!

Data Donderdag is een tweemaandelijks evenement in de Beurs van Berlage te Amsterdam over de impact van Big Data. Data Donderdag is bedoeld voor managers, (online & digital) marketeers en business owners (it en marketing directors) die op zoek zijn naar aansprekende cases en praktijkvoorbeelden zonder ellenlange technische verhandelingen of loze beloftes van software vendors. Data Donderdag deelt concrete voorbeelden van toepassingen hoe Big Data de wereld en het bedrijfsleven gaat veranderen. Tevens zullen wij Big Data start-ups de mogelijkheid bieden om te pitchen tijdens Data Donderdag. Data Donderdag sluit af met een netwerkborrel, waarmee je direct in contact komt met andere Big Data fans en enthousiastelingen.