Over Data Donderdag

Data Donderdag is een tweemaandelijks evenement in de Beurs van Berlage te Amsterdam over de impact van Big Data. Zonder alle technische details maar met concrete voorbeelden hoe big data de wereld en het bedrijfsleven gaat veranderen. Tevens zullen wij big data start-ups de mogelijkheid bieden om te pitchen tijdens Data Donderdag. Data Donderdag sluit af met een netwerkborrel, waarmee je direct in contact komt met andere Big Data fans en enthousiastelingen.

Onze missie: Van Bytes naar Business case. Big Data verandert de manier van leven en werken. Wat kan je ermee en hoe ga je ermee om? Ontdek het op Data Donderdag!

Data Donderdag is gericht op managers, (online & digital) marketeers en business owners (it en marketing directors) die op zoek zijn naar aansprekende cases en praktijkvoorbeelden. Data Donderdag heeft als doelstelling de doelgroep te inspireren en te verbinden om de ontwikkelingen op het gebied van Big Data een stimulans te geven.

Data Donderdag biedt alleen toegang aan Big Data software vendors en system integrators via sponsoring van een Data Donderdag. Neem hiervoor contact (info@datadonderdag.nl) op met de organisatie voor de mogelijkheden.

Data Donderdag wordt georganiseerd door:

mark-van-rijmenam-150x150

Mark van Rijmenam oprichter van Datafloq

rob-dielemans-300x300

Rob Dielemans managing director van GoDataDriven

rutger-300x295

Rutger Wetzels commercial director van Anchormen